14.11.2019.


MENU DNE:
Hovězí vývar,maso,nudle
130gVepřové výpečky s houskovým knedlíkem,špenát143 Kč
POLÉVKA:
Hovězí vývar,maso,nudle 35 kč
1,3,7,9
HLAVNÍ JÍDLA:
130gHovězí na žampiónech s rýží120 Kč
1,7
130g Vepřové výpečky s houskovým knedlíkem,špenát 118 Kč
1,3,7
3ksBramborový knedlík,plněný uzeným masem,cibulka,zelí116 Kč
1,3,7
150gKuřecí „Gordon bleu“s bramborovou kaší,okurka125 Kč
1,3,7
Koprová omáčka s vejcem,vařený brambor85 Kč
1,3,7
DEZERT:Palačinka s ovocným tvarohem30 Kč
1,3,7

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.